Eerstvolgende dansactiviteit

Je bent van harte welkom op zondagmiddag 10 februari voor het Bal Matinee o.l.v. Liesbeth Krijgsman, met orkest Voetvolk! Het is van 13.00 uur tot 16.30 uur in buurtcentrum Oranjewijk.

Orkest Voetvolk zal tijdens een gedeelte van het bal de dansen live begeleiden. Ook zullen ze vooraf aan het bal, vanaf 12.45, alvast wat luistermuziek spelen dus als je dat niet wilt missen, zorg dan dat je op tijd bent!

Voetvolk bestaat al 25 jaar en speelt traditionele muziek uit West- en Oost Europa. Hierbij komt een diversiteit aan instrumenten kijken. Ook wordt er volop gezongen.

Doordansen

Tijdens de vakanties en op woensdagavonden dat er geen lessen zijn komen we bij elkaar voor het "doordansen". Doordansen is dus altijd op woensdagavond. Iedereen (ook de niet Teuer) is van harte welkom om van 20.00 tot 22.00 uur te komen dansen. Het Teu muziekarchief is dan beschikbaar om uit te kiezen welke dansen jij wilt doen. De kosten zijn €3,- (om de zaalhuur te bekostigen). We dansen in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen in Groningen. (Parkeren op de binnenplaats bij Santelli is niet toegestaan.)

Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je emailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)